چگونه از پسماندهای میوه و سبزیجات کود گیاهی تهیه کنیم

چگونه از پسماندهای میوه و سبزیجات کود گیاهی تهیه کنیم
اگر می خواهید در فصل بهار گلدان و یا باغچه هایی شاداب داشته باشید باید از همین امروز در فکر بوده و نسبت به آماده کردن شرایط لازم اقدام نمایید. ما در این متن به شما آموزش می دهیم که چگونه با کمترین هزینه و با پسماندهای میوه ها و سبزیجات کودی طبیعی و مقوی برای گیاهان خود تولید کنید.
بسیاری از ما در منازل خود دارای باغچه یا گلدان هستیم و سعی می کنیم که در هر حال با رسیدگی به این گل ها از آن ها مراقبت کنیم. یکی از مهمترین مسئله در نگهداری از گیاهان خانگی استفاده از کود است.

انواع کودهای شیمیایی امروزه در بازار موجود است که در بسیاری از موارد برای انواع گل ها، گیاهان و یا درختان به کار می رود. در بسیاری از اوقات این کودها گران قیمت بوده و ممکن است که دارای اثرات جانبی باشد.

ما در این متن به شما آموزش می دهیم که چگونه با کمترین هزینه و با پسماندهای میوه ها و سبزیجات کودی طبیعی و مقوی برای گیاهان خود تولید کنید.


1-ابتدا در باغچه منزل خود یک چاله کم عمق، نهایتا به عمق 20 الی 25 سانتی متر حفر کنید. سپس اطراف آن را به نوعی مشخص کرده یا حصار کشی کنید.

2- شاخ ها و برگ هایی که دارای علائم بیماری هستند از محل حفر چاله خود دور کنید. این نوع برگ ها می توانند کود شما را مسموم کنند.

3-حال برای تهیه کود باقی مانده غذاهای گیاهی و میوه یا سبزیجات موجود در منزل را به چاله مورد نظر منتقل کنید.فراموش نکنید که از غذاهای حیوانی در این ترکیب استفاده نکنید چون باعث جذب حشرات و حیوانات موذی می شود.(بهتره این کار رو به صورت لایه لایه انجام بدید و بین هر لایه مقدار کمی هم خاک بریزید تا پوست میوه ها بهتر تجزیه شوند)

4- فراموش نکنید که علف ها نبایستی در ترکیب شما وجود داشته باشند. این علف ها کیفیت کود را کاهش خواهند داد.

5-مدت زمان مورد نیاز برای تبدیل این مواد به کود گیاهی مورد نظر بین 30 تا 40 روز است.

6-فراموش نکنید که تکه های میوه یا سبزی که استفاده می کنید بایستی به قطعات کوچک تقسیم شده باشد تا عمل تجزیه سریع تر صورت گیرد.

7-فراموش نکنید که باستی سطح چاله را با لایه نازکی از خاک بپوشانید و همیشه این لایه را مرطوب نگاه دارید. هر هفته یک بار بایستی پوشش خاک روی چاله را کنار زده و این ترکیب را به وسیله یک چنگک هم بزنید.

8- فراموش نکنید که داخل چاله نیز بایستی گرم باشد. اطراف دهانه چاله را چک کرده تا منافذی برای ورود هوای سرد وجود نداشته باشد.



مطالب مرتبط:

 

 

۱۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۵۳
خبرنگاران جوان |
تعداد بازدید : ۸۶۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید