پرورش مجدد تکه ای از سبزیجات!!!

پرورش مجدد تکه ای از سبزیجات!!!
در این جا 10 نوع سبزیجات و گیاهی که می توانید یک بار بخرید و برای همیشه خودتان مجدداً آن ها را پرورش دهید، به شما معرفی می کنیم

پیاز، سیر و سبزیجات تازه، مواد اولیه ای هستند که در بسیاری از غذا ها وجود دارند و ممکن است ارزان قیمت باشند، ولی وقتی می خواهید به صورت روزانه از آن ها استفاده کنید، باعث افزایش هزینه هایتان می شوند. پرورش مجدد بعضی از این مواد غذایی در خانه آسان است و می توان آن ها را از تکه های باقی مانده این مواد - و حتی درست روی کانتر آشپزخانه - مجدداً پرورش داد. در این جا 10 نوع سبزیجات و گیاهی که می توانید یک بار بخرید و برای همیشه خودتان مجدداً آن ها را پرورش دهید، به شما معرفی می کنیم.

 

سیر

 

 

 

 

 

 

 

وقتی سیر شروع به جوانه زدن و سبز شدن می کند، جوانه های کوچک و سبز آن خیلی تلخ تر از آن هستند که بتوان از آنها برای پخت و پز استفاده کرد به جای دور انداختن این جوانه ها، می توانید آن ها را در یک لیوان که دارای مقدار کمی آب است قرار دهید و جوانه سیر پرورش دهید. جوانه ها دارای عطر و طعمی بسیار خفیف تر از حبه های سیر هستند و برای سالاد و پاستا یک چاشنی عالی هستند.

 

 

برگ هویج